Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla den avancerade sjukvården i hemmet eller den palliativa vården på avdelning? Då är du välkommen att söka jobb hos oss!


Vi har lång och bred erfarenhet

Med bred erfarenhet och hög kompetens erbjuder vi avancerad sjukvård i hemmet och palliativ vård på vårdavdelning i Stockholms län.

Till oss kommer patienter med varierande diagnoser, i både kurativ och palliativ fas.

Personcentrerad vård

Här får du arbeta med personcentrerad vård. I mötet med våra patienter är respekt, lyhördhet och tillgänglighet ledord. Under årets alla dagar och dygnets alla timmar.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har hög kompetens för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utvecklas i ditt arbete.

Vi har ett gott samarbetsklimat där medarbetarna får känna sig delaktiga och har mod att framföra sina åsikter. Allas kompetenser bidrar till att helheten blir större än de enskilda delarna. Arbetsglädje skapar vi därför bäst tillsammans.

Som anställd hos oss erbjuder vi flera olika förmåner som exempelvis

  • kompetensutveckling
  • forskningsmöjligheter
  • flexibel arbetstid
  • fri sjukvård i öppenvård
  • friskvård
  • försäkringar
  • pensionsavtal.

Här jobbar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, undersköterskor och sekreterare.

Ta chansen du också, till ett spännande och utvecklande jobb inom ASIH Stockholm Södra eller ASIH Stockholm Norr.

Lediga jobb just nu

Här ser du våra lediga jobb just nu.

Hittar du ingen annons som passar dig är du välkommen att göra en intresseanmälan så hör vi av oss om en passande tjänst dyker upp.

Skicka en intresseanmälan till oss.

Du kan också skapa en prenumeration på lediga jobb hos oss på Region Stockholms webbplats: skapa prenumeration på lediga jobb.

Medarbetare berättar

Se filmerna med Linda, läkare och Liselotte, sjuksköterska, som berättar om sina jobb. Du finner dem här till höger på sidan.