Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla den avancerade sjukvården i hemmet eller den palliativa vården på avdelning? Då är du välkommen att jobba med oss!

Vi har lång och bred erfarenhet

Med lång erfarenhet och hög kompetens erbjuder vi Avancerad sjukvård i hemmet och palliativ vård i Stockholms län. Vi vårdar patienter med varierande diagnoser, i både kurativ och palliativ fas.

Hos oss arbetar du med personcentrerad vård. I patientmötet erbjuder vi respekt, lyhördhet och tillgänglighet, under årets alla dagar och dygnets alla timmar.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har hög kompetens för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utvecklas i ditt arbete.

Vi har ett gott samarbetsklimat där medarbetarna får känna sig delaktiga och har mod att framföra sina åsikter. Allas kompetenser bidrar till att helheten blir större än de enskilda delarna. Arbetsglädje skapar vi därför bäst tillsammans.

Som anställd hos oss erbjuder vi flera olika förmåner som exempelvis

  • kompetensutveckling
  • forskningsmöjligheter
  • flexibel arbetstid
  • fri sjukvård i öppenvård
  • friskvård
  • försäkringar
  • pensionsavtal.

Hos oss jobbar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, undersköterskor och sekreterare.

Ta chansen du också, till ett spännande och utvecklande jobb inom ASIH Stockholm Södra eller ASIH Stockholm Norr.

Lediga jobb just nu

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns hos oss just nu. Du kan även göra en intresseanmälan om du inte hittar någon annons som passar dig.

Du kan också skapa en prenumeration på lediga jobb hos oss på Region Stockholms webbplats: skapa prenumeration på lediga jobb.